Betaalmogelijkheden

Op www.maisonbarroo.be bieden we de mogelijkheid om te betalen met Bancontact/Maestro.
BETALEN MET BANCONTACT/MISTER CASH OF MAESTRO
Kies je voor deze betaalmethode, dan hoef je enkel uw kaartnummer en vervaldatum in te vullen en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid.

Verzending

Onze pakketten worden verzonden met BPost. Wanneer het mogelijk is leveren wij zelf aan huis.
U kan de bestelde artikelen ook steeds ophalen in onze winkel in Wevelgem.
Wij proberen alle aangekochte bestellingen binnen de 3 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen. In geval van vertraging wordt u op de hoogte gebracht.

Retourneren en terugbetaling

Indien het gekochte artikel niet aan uw wensen voldoet kan u dit terugsturen wanneer het ongebruikt is en in de oorspronkelijke verpakking. Retourneren kan binnen de 5 werkdagen. Dit geldt niet voor bloemen, planten en vazen die bij boeketten aangekocht werden. Wanneer wij uw artikel opnieuw in ontvangst hebben genomen gaan we over tot terugbetaling. De retourverzending gebeurt op uw kosten en dient op voorhand gemeld te worden met reden van retour op toby@maisonbarroo.
Retourardres
Maison Barroo
Lauwestraat 43
8560 Wevelgem.
Retourneren kan ook steeds in onze winkel op het zelfde adres in Wevelgem.

 Herroeping

Conform de artikels VI 47-52 van het Wetboek Economisch Recht, beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om de overeenkomst zonder opgave van redenen kosteloos te herroepen. Dit geldt niet voor bloemen, planten en vazen en potten waarin de boeketten en planten verkocht werden.
Elk besteld artikel kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggebracht of omgeruild voor een ander artikel, via post of in onze winkel. Het artikel dient in de originele verpakking te worden terugbezorgd. Terugsturen kan op volgend adres:
Maison Barroo
Lauwestraat 43
8560 Wevelgem

Voor het terugsturen of terugbezorgen dient er via e-mail een bericht te worden verstuurd op toby@maisonbarroo.be.
U kan hiervoor ook gebruik maken van het formulier voor herroepingsrecht.
In ieder geval wordt retour enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongedragen is en zich in de originele verpakking bevindt.